Weersverwachting in Nederland, Europa & Wereldwijd

Benieuwd naar de weersverwachting? In onderstaand overzicht vindt u Nederlandstalige websites met weersverwachtingen voor Nederland, Europa en zelfs Wereldwijd.

WeerOnline

WeerOnline.nl is een populaire website waar u voor Nederland en geheel Europa per locatie het actuele weer, een buienradar en de weersverwachtingen kan bekijken.

Teleweer.nl

Teleweer.nl is onderdeel van Telegraaf.nl en biedt u het actuele weer, de weersverwachtingen en een buienradar. U kan hier uw postcode invoeren en de weerssituatie & voorspelling voor uw locatie bekijken.

KNMI

KNMI geeft u een vertrouwd beeld van de huidige weersomstandigheden, de weersverwachtingen en actuele neerslag / buienradar. Daarnaast vindt u hier algemene informatie over het weer, klimaat & seismologie

Meteoconsult

Op de website van Meteoconsult vindt u het actuele weer, weersverwachtingen en een neerslagradar voor Nederland, Europa & wereldwijd. Verder vindt u hier satalietbeelden, weerkaarten, weerpresentaties en meer weerinformatie.

Buienradar.nl

Buienradar.nl is een website waar u alle informatie kan vinden over het actuele weer, buien & weersverwachtingen. Voor Nederland, Europa & wereldwijd!

Hetweer.nl

Hetweer.nl geeft voor Nederland en Europa het actuele weer en de weersverwachtingen aan.

Follow us Like us