Verkeerssituatie, filenieuws & verkeersinformatie

In onderstaand overzicht vindt u de beste websites met informatie over de huidige verkeerssituatie, filenieuws & overige verkeersinformatie.

Traphic

Traphic geeft op een overzichtelijke kaart van Nederland exact aan wat de verkeerssituatie op de Nederlandse weg is. U ziet in één oogopslag waar de files zich bevinden. Tevens vindt u op de website van traffic informatie over het treinverkeer in Nederland!

VanAnaarBeter

vanAnaarBeter geeft informatie over de actuele verkeerssituatie, wegwerkzaamheden en files op de Nederlandse weg. Daarnaast geeft de website uw beste reismogelijkheden weer.

Onderweg.nl

Onderweg.nl geeft u in een handige kaart informatie over de actuele verkeerssituatie, files, flits- & radarcontroles in Nederland.

ANWB

ANWB geeft u een overzicht van de actuele verkeerssituatie & files in Nederland. Tevens vindt u op deze website informatie over het weer, routeplanner, vakantie, wegenwacht en verzekeringen!

Trafficnet

Trafficnet geeft een actueel overzicht van de huidige verkeerssituatie, files en opstoppingen in Nederland en de Randstad. Tevens vindt u hier informatie over radarcontroles en het weer!

Routenet verkeersinfo

Routenet verkeersinfo geeft u een volledig beeld wat er op dit moment aan files en onderbrekingen zijn op de Nederlandse weg.

De VerkeersInformatieDienst

De VerkeersInformatieDienst, ook wel de VID, geeft informatie over de actuele verkeerssituatie en files op de Nederlandse weg.

Follow us Like us