Kaarten versturen | per e-mail of per post

Bij veel gelegenheden is het leuk een kaart te versturen en uiteraard om er eentje te ontvangen. Via de websites in onderstaand overzicht kunt u een kaart kiezen uit een enorm assortiment en deze gratis per e-mail of tegen geringe kosten per post versturen.

GratisKaart.nl

Op de website GratisKaart.nl kunt u gratis kaarten per e-mail versturen. Een leuk handigheidje op deze site is dat u de kaart in een keer naar 5 geadresseerden kan versturen!

Greetz!

Met de website van Greetz! kunt u vanachter uw PC kaarten selecteren, schrijven en laten opsturen tegen lage tarieven. Lekker makkelijk vanuit uw luie stoel iemand verrassen met een kaartje via de post!

Kaartencentrum

Op de website van Kaartencentrum kunt u gratis kaarten per e-mail versturen. U kunt een e-card kiezen uit de enorme collectie en hiermee iemand op een leuke manier verrassen.

Hallmark

Op de website van Hallmark kunt u vanachter uw computer kaarten per post of per e-mail versturen. Maak een keuze uit de enorme database aan kaarten en verstuur deze gratis per e-mail of tegen geringe kosten per post naar een geadresseerde.

Kaartenhuis

Kaartenhuis heeft een grote collectie aan digitale ansichtkaarten die u naar vrienden, familie, kennissen of collega's kunt versturen. Zeg het met een ONLINE kaartje.

Kaartenhoekje e-Cards

Kaartenhoekje e-Cards heeft voor iedere gelegenheid een leuke kaart die u gratis per e-mail kunt versturen. Zoek in de database met kaarten en verras uw kinderen, vrienden, buren of kennissen!

Gotya e-Cards

Gotya e-Cards heeft de leukste collectie aan e-cards die u per e-mail aan iedereen kunt versturen.

Follow us Like us