Origineel cadeau idee: geschenkmanden maken, een leuk kraamkado

Geplaatst op: 18-06-2010 | Geplaatst in categorie: Verras iemand...!

 

Afbeelding

Zelf geschenkmanden maken als origineel cadeau idee

Een origineel en persoonlijk cadeau maakt u zelf! Met geschenkmanden kunt u mensen verwennen en verrassen met een leuk kraamkado of huwelijkscadeau, aangepast op die persoon. Maak bijvoorbeeld een wellness pakket, een culinair pakket of een kraammand.

Wellness mand

Een lekker mand met wellness en verwenspullen is ideaal voor de mensen die wel toe zijn aan een beetje ontspanning. Dit is een leuk cadeau voor uw beste vriendin, iemand met jonge kinderen of een pasgetrouwd stel.

Vul de mand met lekkere massage olie, een massageroller of hot stones, aroma’s of wierook, geurkaarsjes, producten voor in bad (als de persoon een bad heeft) en lekkere huid- en gezichtscrèmes. U kunt het vullen met wat u maar wilt, dit zijn slechts een paar ideeën.
Afbeelding

Culinaire mand

Een culinaire mand kunt u vullen met producten die de persoon in kwestie lekker vindt of u kunt het aanpassen op een bepaald thema, zoals biologisch of een bepaald land. Een Italiaanse mand vult u bijvoorbeeld met pasta’s, sauzen of verse groenten, een lekkere Italiaanse wijn, olijfolie en Italiaanse zoetwaren, zoals chocolade truffels of biscotti.

Kraammand

Leuk voor kersverse mamma’s: een mand als kraamkado met leuke babyspulletjes. Als trotste oma kunt u uw (schoon)dochter verrassen met een mand gevuld met een leuk knuffeltje, een speen, een slabbetje, nieuwe sokjes of andere kleding, slofjes en een leuk extraatje voor de mamma zelf (zoals een cadeaubon voor een massage).

Mand voor een tiener of student

Voor een tienermeisje is het hartstikke leuk om een mand vol make-up, crèmes en tijdschriften te krijgen. Een mand voor een echte meidenavond dus, de chocola en gezichtsmaskers mogen natuurlijk niet ontbreken!

Voor de tiener (of twintiger) die op zichzelf gaat wonen kunt u de mand vullen met handige spullen voor zijn of haar kamer. U kunt de mand vullen met een kookboekje voor studenten, theedoek, drinkglazen, snijplankje, bestek en andere handige spullen.
Afbeelding

Geschenkmanden voor iedereen!

Ga van tevoren na waar de ontvanger van de cadeaumand van houdt, is het bijvoorbeeld een creatief persoon of juist sportief? Houdt hij/zij van koken, reizen of dieren? Als het een speciale gelegenheid is, zoals een bruiloft, geboorte, nieuwe baan of het samenwonen kunt u het cadeau idee hier op afstemmen.

Ga naar de Verrassing Gids van Mediorweb.nl en laat u inspireren voor andere leuke cadeau's!

 


 

 

 

Volg Mediorweb.nl op
Twitter

Klik Hier! en volg Mediorweb.nl op Twitter!

« Ga terug naar de pagina waar u vandaan kwam

Voeg toe op:

Follow us Like us