Yves Rocher| Online plantaardige lichaamsverzorgingsproducten

Geplaatst op: 14-01-2010 | Geplaatst in categorie: Beauty & Verzorging


Yves Rocher

Steeds vaker kopen mensen lichaamsverzorgingsproducten online. Yves Rocher biedt deze mogelijkheid ook via haar webwinkel. Hier vindt u allerlei schoonheidsadviezen, zodat de plantaardige verzorgingsproducten van Yves Rocher het beste tot haar recht kunnen komen.

Verzorgingsproducten
De website is overzichtelijk ingedeeld en heeft een ruim assortiment verzorgingsproducten, zoals kuur en serums voor een stralend effect en een veerkrachtige huid, afslankproducten om uw lichaamscontouren te verfijnen of vetopname te reduceren, haarverzorging voor een glanzende en krachtige haardos, voedingssupplementen in de vorm van capsules, biologische dranken, thee en melanges, et cetera. Daarnaast kunt op de website leuke cadeau ideeën opdoen.

Herenverzorging
Yves Rocher heeft een speciale verzorgingslijn voor mannen, waaronder producten om het scheren te vergemakkelijken, de gezichtshuid beter te hydrateren en diverse artikelen voor een onweerstaanbare lichaamsgeur.

Bestellen en bezorging
Heeft u een keuze gemaakt dan kunt u vervolgens de producten makkelijk bestellen en veilig betalen. Bovendien heeft Yves Rocher altijd leuke aanbiedingen. Kortingen zijn overigens geldig zolang de voorraad strekt, dus ziet u uw ideale schoonheidsproduct voor een leuke prijs, bestel dan snel. Tot slot worden de producten bij een bestelling vanaf 15,- euro gratis thuisbezorgd.

Voor meer informatie:
www.yves-rocher.nl

 


 

« Ga terug naar de pagina waar u vandaan kwam

Voeg toe op:

Follow us Like us