Camping Berkenrode

Camping Berkenrode (Beekbergen)

Ideale camping voor gezinnen met kleine kinderen en voor de rustzoekers die houden van gezelligheid. Buiten de schoolvakanties voordelige tarieven, maar ook in het hoogseizoen leuke acties!

Camping Berkenrode in Gelderland

Camping Berkenrode in Beekbergen is een gezellige en rustige minicamping in Gelderland. Hier vindt u rust en ruimte in een prachtige en bosrijke omgeving van de Veluwe. De camping in Beekbergen ligt net ten zuiden van de stad Apeldoorn, waar u gezellig op een terrasje kunt zitten of lekker kunt shoppen. Op de camping zelf kunt u fietsen huren en kunt u eten halen in de snackbar of iets drinken bij de bar.

De minicamping in Gelderland heeft een kampeerveld voor toeristische staanplaatsen, jaarplaatsen en een beperkt aantal seizoenplaatsen. Alle plekken hebben 6 ampère stroom en rioolaansluiting. Ook zijn er zomerhuisjes en stacaravans te huur. Het kampeerterrein is autovrij en honden zijn toegestaan. De (klein)kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of op de trampoline of skelter, ook is de omgeving zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten. Het vernieuwde en verwarmde sanitair maakt gebruik van douchepenningen voor warm water en afwas.

Voor meer actuele informatie, tarieven en foto's gaat u naar de website van de camping in Beekbergen, Gelderland.

Adresgegevens Camping Berkenrode:
Arnhemseweg 621
7361 TP Beekbergen
T: 055-5061323
E: info@berkenrode.nl
I: www.berkenrode.nl
Camping Berkenrode
Bekijk de complete Campinggids Gelderland

Voeg toe op:

Er zijn nog geen recensies geplaatst.
Geef hier uw beoordeling / ervaring / review:

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

  •  
  •  
  • captchaIk kan de code niet lezen.

Overige Campings & Kamperen Gelderland

Inpaklijst / Vakantielijst

Caravans & Campers

Adverteren op Mediorweb.nl? Klik Hier!
Follow us Like us