Erfgoed de Boemerang

Erfgoed de Boemerang (Meppen)

Dit is een mooie minicamping in het mooiste Drentse dorpje aan de Hondsrug. De minicamping in Drenthe is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers en heeft ook twee luxe appartementen.

Erfgoed de Boemerang in Drenthe

Erfgoed de Boemerang in Drenthe is een minicamping in Meppen, het ligt aan de rand van het mooiste dorpje aan de Hondsrug van Drenthe en is daardoor ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Op het kampeerterrein ligt een vennetje waar u prachtige bloemen kunt zien bloeien en de kikkers 's avonds kunt horen kwaken. Er zijn een aantal staanplaatsen rond dit vennetje beschikbaar. Door de bosrijke omgeving van Meppen kunt u mooie fiets- en wandelroutes nemen, maar u kunt ook een bezoekje brengen aan de mooie pittoreske dorpjes, de hunebedden of Dierenpark Emmen.

De minicamping in Drenthe heeft 29 staanplaatsen waarvan 15 comfort plaatsen, deze hebben 10 ampère stroom, kabel televisie, water- en rioolaansluiting en internet. De staanplaatsen zijn minimaal 120m2. De gewone staanplaatsen hebben geen water- en rioolaansluiting, de plekken variëren van 100 tot 150m2. Elke kampeerplek heeft een houten vlonder, u kunt hierdoor uw voortent voorzien van een mooie houten vloer of de vlonder gebruiken als terras.

Kijk voor meer informatie over de minicamping in Meppen, Drenthe, op de website.

Adresgegevens Erfgoed de Boemerang:
Nijmaten 2
7855 PV Meppen
T: 0591-372118
E: info@campingdeboemerang.nl
I: www.campingdeboemerang.nl
Erfgoed de Boemerang
Bekijk de complete Campinggids Drenthe

Voeg toe op:

Er zijn nog geen recensies geplaatst.
Geef hier uw beoordeling / ervaring / review:

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

  •  
  •  
  • captchaIk kan de code niet lezen.

Overige Campings & Kamperen Drenthe

Inpaklijst / Vakantielijst

Caravans & Campers

Adverteren op Mediorweb.nl? Klik Hier!
Follow us Like us