Droompark Schoneveld

Droompark Schoneveld (Breskens )

Zoekt u leuk en rustig bungalowpark pal aan zee in Zeeland? Dán is Droompark Schoneveld wat u zoekt! Een heerlijk rustig vakantiepark die bestaat uit een camping, vakantiehuisjes en bungalows. Gelegen vlak bij de prachtige zee en het schone strand nabij Breskens, Zeeland.

Breskens is een gezellig en rustig visserplaatsje waar aan de haven altijd wat te beleven valt. Grote schepen die op weg zijn naar Antwerpen en stille dijken aan de Zeeuwse kust die zeer aantrekkelijk zijn voor fiets- en wandeltochten. Door de ligging van Droompark Schoneveld bent u zo in de mooie steden zoals Brugge, Gent en Antwerpen. Hier kunt u  bijvoorbeeld genieten van de prachtige architectuur en uitstapjes maken naar een theaters, bioscoop of de dolfijnenshow. Er valt ook genoeg te beleven in de omgeving van Droompark Schoneveld.

Op Droompark Schoneveld zelf valt ook genoeg te beleven. Zo is er een leuke restaurant met groot zonneterras, overdekt zwembad, bowlingbaan, tennisbaan, wellness ruimte, supermarkt en nog veel meer. Ook op het park kunt u heerlijk genieten van de faciliteiten om u heen.

Droompark Schoneveld beschikt over 6 verschillende typen bungalows. Deze vrijstaande bungalows verschillen allemaal in inrichting en zijn totaal verschillende bungalows. Maar alle bungalows zijn voorzien van de belangrijkste faciliteiten en verschillen niet in luxe. Alleen de type 4kidz bungalow is anders. Hier Voelen kinderen zich meer op hun gemak en zullen zei zich beter vermaken. Deze bungalows zijn namelijk voorzien van slaapkamers die voor kinderen zijn ingericht, er is een speeltoestel en speelgoed aanwezig.

Kijk voor meer informatie op de website van Droompark Schoneveld bij Breskens, Zeeland.

Adresgegevens Droompark Schoneveld:
Schoneveld 1
4511 HR Breskens
T: 0117-38 32 20
E: info@droomparkschoneveld.nl
I: http://www.droomparkschoneveld.nl
Droompark Schoneveld
Bekijk de complete Bungalowparkengids Zeeland

Voeg toe op:

Er zijn nog geen recensies geplaatst.
Geef hier uw beoordeling / ervaring / review:

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

  •  
  •  
  • captchaIk kan de code niet lezen.
Follow us Like us