Verhuur Vakantiehuizen, Bungalows & Appartementen op Ameland

Verhuur Vakantiehuizen, Bungalows & Appartementen op Ameland (Nes (Ameland))


Vakantiehuis, bungalow of Appartement huren op Ameland?

U wilt er even helemaal tussenuit op Ameland, en genieten van de sfeer van het eiland. Hiervoor zoekt u een royale vakantiewoning of een appartement voor uw verblijf.

Ameland

Bekijk verderop 15 prachtige, sfeervolle en comfortabel ingerichte vrijstaande vakantiehuizen, waarvan de meeste gelegen in de duinen. Lokke Miedema, Beheer & Verhuur, biedt u een aantal zeer comfortabele vakantiehuizen.
De meeste van deze rietgedekte huizen liggen in het duinengebied tussen Nes en Buren en zijn ca. 200-400 m van zee verwijderd. Bijna alle huizen zijn 5 sterren geclassificeerd en zijn volledig en comfortabel gemeubileerd.

Of ons kleinschalig appartementcomplex "de Vleijenhof", voorzien van alle gemakken, centraal gelegen tussen Nes en Buren.

Van Oerd tot vuurtoren bezit Ameland een netwerk aan fiets- en wandelpaden. De vier dorpen met hun leuke winkeltjes en restaurants zijn een bezoek meer dan waard. Maar er is meer: u kunt zwemmen, tennissen, golfen, (sport)-vissen, parachutespringen, surfen, paardrijden, etc. of breng een bezoek aan één van de vele musea of galeries. Zo maakt u uw vakantie compleet.  

Appartementencomplex
De Vleijenhof

Appartementencomplex De VleijenhofAppartementencomplex De Vleijenhof, gelegen tussen de dorpen Nes en Buren en slechts 500 m. van zee, is een perfecte locatie voor uw vakantieverblijf op Ameland.
Rondom het appartementengebouw is een ruim terrein ( 10.000 m2 eigen grond). De parkeerplaats ligt op eigen terrein, prachtig aan het oog onttrokken.

Elk jaargetijde heeft zijn verrassingen... Ameland heeft het hele jaar voor iedereen iets te bieden en De Vleijenhof is een perfect uitgangspunt!
Klik Hier! voor meer informatie over "De Vleijenhof"
Vakantiehuis Aix les Bains
Vakantiehuis Aix les Bains
Vakantiehuis Aix les Bains staat voor een ruime luxe vakantiewoning met de garantie voor een heerlijke onbezorgde vakantie! Aan 'de Bosrand' tussen Nes en Buren ligt Aix les Bains op ca. 200m. van de doorgaande weg op een zeer ruime duinenkavel en op slechts 5 minuten lopen liggen het strand en de zee. Het huis is een “niet – rokers” huis. Het huis is zeer geschikt voor 4 volwassenen
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Aix les Bains
Vakantiehuis Bleistaart
Vakantiehuis Bleistaart

Vakantiehuis Bleistaart ligt aan het begin van het Willemspad aan het voetpad tussen Nes en Buren, u bent 200 m. lopen van het strand en 400 m. van het Nesserbos vandaan. Het perceel is 2000 m2 groot. Het terras ligt op het Westen.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Bleistaart

 
Vakantiehuis Butskop
Vakantiehuis Butskop

Vakantiehuis Butskop is een nieuw gebouwde vakantievilla in Ballum. Op 5 min. loopafstand van tennisbaan, midget-golfbaan, speelveld en openlucht zwembad (deze laatste is gratis toegankelijk voor bewoners van de Butskop van 15 mei-15 sept.). Het is gelegen op 10 - 15 min. wandelen van dorp en strand. Het huis ligt op een terrein van 1300 m2 met 2 terrassen en zonneschermen.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Butskop
Landhuis CiscaMarisca
Landhuis CiscaMarisca
Landhuis CiscaMarisca, de zee op hoorafstand en 5 min. lopen, zicht op duinbos en gelegen op een perceel van 1600 m2. De duinglooiing onttrekt het huis aan het zicht. Het terras ligt op het zuidwesten.
Klik Hier! voor meer informatie over Landhuis CiscaMarisca

 
Vakantiehuis 't Coeduin
Vakantiehuis 't Coeduin

Vakantiehuis 't Coeduin ligt aan de Zwarteweg tussen Nes en Buren gelegen op 250 m. lopen van het strand en 400 m. van het Nesserbos. Het perceel is 1500 m2 groot. Het terras ligt op het zuiden en is afgeschermd.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis 't Coeduin

 
Vakantiehuis Doornvogels
Vakantiehuis Doornvogels

Vakantiehuis Doornvogels ligt tussen Nes en Buren, aan de Bosrand. Het huis biedt veel privacy omdat het enigszins verscholen ligt. Het perceel is 1200 m2 groot.
Het is gesitueerd op 200 m. van het strand en 600 m. van het Nesserbos.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Doornvogels
 
Vakantiehuis 't Duinhuis
Vakantiehuis 't Duinhuis

Vakantiehuis 't Duinhuis is een nieuw gebouwde vakantievilla in Ballum. Op 5 min. loopafstand van tennisbaan, midget-golfbaan, speelveld en openlucht zwembad (deze laatste is gratis toegankelijk van 15 mei-15 sept.). Het is gelegen op 10 - 15 min. wandelen van dorp en strand. Het huis ligt op een terrein van 900 m2 met 2 terrassen en buiten openhaard.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis 't Duinhuis
Vakantiehuis Friesland
Vakantiehuis Friesland
Tussen Nes en Buren ligt het intieme en sfeervolle vakantiehuis Friesland pal tegen de Noordzee-duinen op een ruim en vlak perceel van ca.1300 m2. Omgeven door een uniek en rustiek duinlandschap, op ca. 300 meter van zee en 300 meter van het Nesser bos.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Friesland
 
Vakantiehuis Graspieper
Vakantiehuis Graspieper

Vakantiehuis Graspieper is een recentelijk verbouwde bungalow bij Ballum. Op 5 min. loopafstand van tennisbaan, midget-golfbaan, speelveld en openlucht zwembad (deze laatste gratis toegankelijk van 15 mei – 15 sept.) Het huis staat op 10 à 15 min. loopafstand van dorp en strand.
Het huis ligt op 800 m2 met terras.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Graspieper
Vakantiehuis De Instuif
Vakantiehuis de Instuif

Het onlangs verbouwde Vakantiehuis De Instuif ligt in het duingebied tussen Nes en Buren op slechts 300 meter van strand en zee. De unieke ligging aan het eind van een doodlopende weg zorgt voor veel privacy.
Het huis beschikt over twee op het zuiden gelegen terrassen en ligt op een perceel van 1200 m2.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis De instuif
Landhuis Liberty Glo
Landhuis Liberty Glo

Landhuis Liberty Glo ligt in een rustiek gebied, prachtig gelegen op een duintop in het duinengebied tussen Nes en Buren. 5 minuten lopen van het Noordzeestrand. Het huis is in 2004 geheel gerenoveerd. De totale perceeloppervlakte bedraagt 3.950 m2 en waarborgt uw privacy optimaal.
Klik Hier! voor meer informatie over Landhuis Liberty Glo

Landhuis Overijssel
Landhuis OverijsselOp een toplocatie onder fraai architectuur verbouwd, vrijstaand landhuis, gelegen in het duinengebied tussen Nes en Buren. Landhuis Overijssel ligt midden in een rustig natuurgebied en dichtbij de Noordzee duinen en toch op korte afstand van het rustieke dorpje Nes. Landhuis Overijssel ligt op een perceel van 1400 m2 met het strand praktisch grenzend aan de achtertuin op 250 m. en 300 m. van het Nesserbos.
Klik Hier! voor meer informatie over Landhuis Overijssel
Vakantiehuis Sukke
Vakantiehuis Sukke


Vakantiehuis Sukke is een typisch rietgedekt Amelands vakantiehuis aan de buitenzijde met hout bekleed. Deze gezellige en comfortabele woning (2003), ligt gunstig in het fraaie duingebied tussen Nes en Buren op slechts 300 m. van het strand. Optimale privacy van Sukke t.o.v. “zusterhuis” Fokke en een eigen parkeerplaats voor 2 auto’s. 
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Sukke

Landhuis De Vecht
Landhuis De Vecht

Landhuis De Vecht met de zee op hoorafstand en 5 min. lopen, in het duinengebied gelegen tussen Nes en Buren op 1310 m2. De duinglooiing onttrekt het zicht waardoor voldoen privacy geboden wordt. Het besloten terras ligt op het zuiden en westen.
Klik Hier! voor meer informatie over Landhuis De Vecht

 
Vakantiehuis Zeeland
Vakantiehuis Zeeland
Vakantiehuis Zeeland is een gezellig rietgedekt vakantiehuis en is rustig gelegen in het duinengebied tussen Nes en Buren aan de Bosrand. Het huis ligt op ca. 200 m van het strand en op 800 m van het bos. Het terrein is 1400 m2 groot met terras op het zuiden.
Klik Hier! voor meer informatie over Vakantiehuis Zeeland
 

Ameland...

... bijzonder, een eiland van rust, ruimte, frisse lucht, wind, zee en wolkenluchten.

... wandelen, fietsen, vissen, paardrijden, excursies maken, golfen, tennissen, musea, terras en restaurant.

Adresgegevens Verhuur Vakantiehuizen, Bungalows & Appartementen op Ameland:
Stokershiem 4
9163 KK Nes (Ameland)
T: 0519 - 542 404
E: info@huizenmiedema.nl
I: Website Lokke Miedema Beheer & Verhuur
Verhuur Vakantiehuizen, Bungalows & Appartementen op Ameland
Bekijk de complete Bungalowparkengids Friesland

Voeg toe op:

Er zijn nog geen recensies geplaatst.
Geef hier uw beoordeling / ervaring / review:

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

  •  
  •  
  • captchaIk kan de code niet lezen.
Follow us Like us